23948sdkhjf

Nye markeder lokker Hoyer

De seneste års åbninger af nye datter- og salgsselskaber vil blive fulgt op af endnu flere, garanterer Hoyers direktør.
Danmark, Norge, Sverige, Kina, Tyskland, Korea og Holland. Østjyske Hoyer er for alvor ved at blive en global virksomhed.

Hadsten-virksomheden er leverandør af transmissions-produkter som kæder, gear og koblinger i divisionen Hoyer Transmission og af elektromotorer i divisionen Hoyer Motors. Sidstnævnte udgør godt 80 procent af omsætningen hos Hadsten-virksomheden, og det har også været dette segment, der har trukket den internationale ekspansion de seneste år.

- I Asien fokuserer vi udelukkende på elektromotorer, og det er især inden for marinebranchen. Dem vil vi blive ved med at satse på, for der er stadig et stort potentiale derude, siger administrerende direktør Thomas Skipper Klausen.

Set i lyset af netop virksomhedens fokus på salget af elektromotorer til marine- og offshorebrancherne, er de nyeste salgssatsninger ikke så overraskende.

- Vi har lige styrket vores position i Japan. Vi har taget skridtet fuldt ud og ansat en japaner derude. Det er for at komme tættere på vores japanske kunder. Hvis vi skal komme endnu længere i Japan, skal vi have en, der forstår kulturen, forklarer Thomas Skipper Klausen.

Han understreger, at det internationale marked for nybygning af skibe er nede i en bølgedal for øjeblikket, men at mange af de skibe, der bliver bygget, netop kommer fra Japan.

- Derudover har vi ansat en mand i Dubai – vi vil til at i gang i Mellemøsten også, og det forventer vi os meget af, siger Thomas Skipper Klausen.

Danmark er dog fortsat Hoyers vigtigste marked, og selv om der bliver trykket på speederen mere eksotiske steder, betyder det ikke, at der bliver slækket på ambitionerne herhjemme.

- Vi har sadlet lidt om i Danmark – vi vil være en af de toneangivende både inden for transmission og motorer, og det betyder, at vi faktisk har oprustet og har fået mere fokus på Danmark, lyder det fra Thomas Skipper Klausen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109