23948sdkhjf

Promecon afskediger 130 medarbejdere

Den sydjyske stålvirksomhed venter et væsentligt lavere aktivitetsniveau i 2009 og har på den baggrund valgt at opsige 130 medarbejdere og lukke faciliteter i Aalborg og Esbjerg.
- Som følge af den internationale og nationale finanskrise, der har medført en kraftig opbremsning i investeringerne samt udskydelse og aflysning af allerede planlagte projekter, vil Promecons aktivitetsniveau i 2009 være på et væsentligt lavere niveau end i 2008, skriver Promecon i en orientering til medarbejderne.

I alt kommer nedgangen til at koste 110 timelønnede og 20 funktionærer jobbet. De opsagte medarbejdere er allerede blevet orienteret.

Udover opsigelserne har Promecons ledelse ligeledes besluttet at hente besparelser ved at lukke ned for servicefaciliteterne i Esbjerg samt sætte ejendommen til salg. Derudover vil også virksomhedens faste tilstedeværelse på Aalborg Portland blive afviklet. Afviklingen af aktiviteter i Esbjerg og Aalborg vil ske hurtigst muligt – senest ved udgangen af første kvartal 2009.

- Med den store turbulens, vi aktuelt oplever på finansmarkederne, er der naturligvis ingen garantier i den nære fremtid. Men vi forventer, at nedlæggelsen af de 130 stillinger vil udgøre tilstrækkelig tilpasning af omkostningerne til at bibeholde Promecons lønsomhed under de nye markedsvilkår, skriver virksomheden i meddelelsen.

Kilde: Promecon - http://www.promecon.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109