23948sdkhjf

Sonnimax leverer slyngrenser til Alfa Laval

Hos Alfa Laval i Kolding har øget sikkerhed for virksomhedens ansatte været en vigtig parameter i forbindelse med investeringen i en ny slyngrenser.
Alfa Laval i Kolding har valgt at udskifte en gammel, udtjent maskine med en spritny drejebords-slyngrenser. Investeringen er fortrinsvist gjort for at forbedre arbejdsforholdene for de ansatte i produktionen, og tilsyneladende har investeringen virket efter hensigten.

I hvert fald stortrives medarbejderne i deres nye miljø. De beretter, at arbejdsdagen er blevet lettere på grund af mindre behov for personlige værnemidler.

- For at kunne yde optimalt, skal rammerne også være i orden, og det er de nu med den nye drejebords-slyngrenser, siger teammanager for production engineering, Thomas Appel.

Testet i Italien
Sikkerheden ligger Alfa Laval så meget på sinde, at denne parameter også indgår i valget af leverandør.

- Vi var naturligvis i dialog med flere leverandører, men vi valgte at indgå et samarbejde med Sonnimax, fordi de matchede vores krav til sikkerheden bedst. De har været en seriøs og konstruktiv sparringspartner gennem hele forløbet. I selve udviklingsforløbet blev vores behov og ønsker klarlagt, og vi blev præsenteret for flere modeller, heriblandt den valgte drejebords-slyngrenser, fortæller Thomas Appel.

- For at sikre at maskinen levede op til vores høje sikkerhedskrav, tog vi med Sonnimax på besøg hos producenten i Italien, hvor vi havde aftalt test af maskinen - en såkaldt Factory Acceptance Test (FAT), fortsætter han.

- Efter et par dages test på fabrikken stod det klart for Alfa Laval, at slyngrenseren næsten opfyldte alle deres krav. Der skulle kun nogle små justeringer til, før alt var 100 procent optimalt. Den italienske producent og Sonnimax var meget proaktive, så tilpasningen af maskinen var næsten på plads, inden vi satte os i flyet, fortæller en tydeligt tilfreds Thomas Appel.

Alfa Laval i Kolding er primært beskæftiget med produktudvikling, produktion, distribution og salg af pumper, ventiler og tankudstyr til fødevareindustrien, bryggerier, mejerier, farmaceutiske - og kosmetiske industrier.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141