23948sdkhjf

Industrien bestiller maling via nettet

Farve- og lakproducenten Teknos A/S introducerer netop nu en web-shop til industrien, hvilket gør det muligt for kunderne at bestille maling 24 timer i døgnet.
Industrien holder hjulene i gang dag og nat, og når behovet for at bestille varer opstår, er det en fordel, at man kan afgive sin ordre med det samme. Det kan man hos Teknos i Danmark fra årsskiftet.

Dorthe Jørgensen, indkøber hos GKN Wheels, som har været sparringspartner for Teknos i udviklingen af web-shoppen, udtrykker sin glæde over den nye mulighed

- Det giver en god fleksibilitet for os som kunde, at vi nu kan bestille varer uden for Teknos’ normale åbningstid. Noget af det vigtigste for brugerne ved handel via internettet er brugervenligheden af systemet, og der blev fra vores side lagt vægt på, at web-shoppen skulle være enkelt opbygget.

Når kunderne den 2. januar logger på web-shoppen første gang, får de automatisk en bestillingsliste, som viser de varer, de tidligere har købt. Herudover er der indbygget en række andre faciliteter i det nye kundenet.

Teknos A/S er ejet af det finske Teknos Group, som er en af Skandinaviens førende leverandører af industriel overfaldebehandling og har desuden en stærk position på markederne for maling til gør-det-selv segmentet og professionelle håndværkere.

Teknos-koncernen har egne virksomheder i Skandinavien, Tyskland, England og Polen og distribuerer endvidere gennem et veletableret net af agenter og repræsentanter i mere end tyve andre europæiske lande.

Teknos beskæftiger ca. 900 medarbejdere. Koncernen omsætter årligt for ca. 200 mio. euro.

Kilde: Tekonos A/S.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062