23948sdkhjf

NKT Cables sælger nyt forretningsben

Den overskudsgivende automotive-kabelforretning solgt til tysk koncern.
NKT Cables sælger sine automotive kabelaktiviteter til et datterselskab i den tyske Wilms Group.

- NKT Cables har været en tilfreds ejer af automotive-kabelforretningen i en årrække, men det har været et nichemarked for os med få, store automotive-kunder. Med Wilms Group er jeg overbevist om, at vi har fundet den rette ejer til at videreudvikle forretningen, især på grund af deres erfaring og komplementerende produkter, siger Michael Hedegaard Lyng, administrerende direktør i NKT Cables.

- Salget af både dette område og vores APAC-forretning, som blev offentliggjort i sidste uge, gør, at vi nu kan fokusere på vores kerneforretninger. Det fokus indebærer også at blive en førende spiller inden for højspændings-energikabler til on- og offshore-segmentet baseret på vores nylige køb af ABB’s højspændingskabelforretning, tilføjer han.

Aktiviteterne omfatter ledninger til biler, samt fleksible og specialkabler såvel som en fabrik i Vrchlabí i Tjekkiet med cirka 400 medarbejdere. NKT Cables har været aktiv inden for kabler til bilindustrien siden 2007, hvor aktiviteterne blev købt. Der har været tale om en overskudsgivende forretning.

Wilms Group har hovedkontor i Menden, Tyskland, og er en førende producent af kabler, ledninger og maskiner. Selskabet har cirka 6.500 medarbejdere på verdensplan.

Transaktionen er betinget af relevante godkendelser og forventes gennemført i første kvartal 2017.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078