23948sdkhjf

Top 10 over fremtidens jobfryns

Glem alt om gratis telefon og internet til jobforhandlingen. Ifølge en fremtidsforsker afløses disse goder inden længe af blandt andet henteordninger, tøjvask og dagligvareindkøb.
Fremtidens kamp om medarbejderne bliver hård, og ifølge fremtidsforsker Marianne Levinsen vil det blandt andet komme til udtryk gennem en markant udvikling i personalegoderne.

Over for TV2 har hun givet ti bud på, hvad virksomhederne fremover vil tilbyde sine medarbejdere:

1: Tøjvask
Tag dit vasketøj med til virksomheden, hvor du afleverer det om morgenen. Når du tager hjem om aftenen, kan du hente dit nyvaskede eller -rensede tøj.

2: Aftensmad til hele familien
Er det stressende at passe jobbet samtidig med, at du og familien får et sundt og nærende aftensmåltid? Den klarer virksomheden for dig og sørger for, at du hver dag kan tage måltidet med hjem fra jobbet i tilberedt form.

3: Få bilen repareret
Fremover er det slut med at stresse hjem fra arbejde for at nå til mekanikeren. De store virksomheder vil i fremtiden have tilknyttet et værksted og mekanikere, som kan reparere din bil i arbejdstiden.

4: Indkøbsservice
På arbejdspladsens intranet kan du bestille de varer, du mangler. Dagen efter - når arbejdsdagen er ved at rinde ud - bliver varerne leveret til dig, og det eneste du skal gøre er at smide dem ind i bilen.

5: Frisør på arbejdspladsen
Store virksomheder vil installere en frisørsalon eller flere alt efter virksomhedens størrelse.

6: Gave-service
Du kan få hjælp fra en specialkonsulent til at ordne jule- og fødselsdagsgaver. Det gælder både inspiration og indkøb.

7: Henteordning
Virksomhederne ved, at transporten er et problem for mange medarbejdere. Derfor etablerer de ordninger, hvor du bliver hentet i en luksusbus. Herfra kan du begynde arbejdsdagen med trådløs netadgang.

8: Daginstitutioner
I mange virksomheder er der allerede tilknyttet børnehaver. Og det vil i fremtiden blive endnu mere almindeligt, at virksomheder tilbyder forældre at passe deres børn.

9: Lægepraksis
For fem år siden blev det tilladt at tegne private sundhedsforsikringer. Den udvikling accelererer, når virksomhederne begynder at tilknytte læger til deres ansatte.

10: Til psykolog på jobbet
Har du brug for det, kan du frit gøre brug af de psykologer og coaches, som mange virksomheder i fremtiden vil have tilknyttet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187