23948sdkhjf

Lean skal minimere fejl hos Herfølge Kleinsmedje A/S

Den sjællandske virksomhed, Herfølge Kleinsmedje A/S, er sprunget med på Lean-vognen. Ledelsesfilosofien om at forbedre effektiviteten og mindske spildet vil rigtigt slå igennem på virksomhedens regnskab næste år.
Herfølge Kleinsmedje A/S, der har Karsten Richardt i spidsen, er for nylig sprunget på Lean-vognen. Et af de synlige resultater efter få måneder med Lean, er etableringen af en kvalitets- og kontrolafdeling, som skal sikre nul-fejl både ind og ud af virksomheden.

- Vi har haft et rimeligt år. Men vi har indført en "nulfejlspolitik", hvor vi siger, at vi ikke vil acceptere fejl i råmaterialer og heller ikke i produkter, der forlader virksomheden. Derfor har vi oprettet en kvalitets- og kontrol-afdeling, der følger ordrerne fra start til slut. Vi blevet væsentligt dygtigere til at styre projekter, fordi vi forbedrer os hele tiden. Men det har kostet noget at køre ind, siger ejerleder Karsten Richardt, Herfølge Kleinsmedie til ErhvervsBladet.

Implementeringen af Lean har kun været i gang i et par måneder, og der er derfor forventninger om, at arbejdet med Lean vil kunne ses på regnskabet næste år.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078