23948sdkhjf

Vækst og kvalitet ved Hydraflex A/S

Hydraulikvirksomheden Hydraflex A/S i Viborg har opnået kvalitetsstyringscerti-fikatet: KSM-diplomet, som Brancheforeningen for Hydraulik og Pneumatik står bag. KSM-diplomet er branchens egen kvalitetssystem, som vedrører Kvalitet, Sikkerhed og Miljø og svarer til en ISO-certificering.
KSM-diplomet har været en naturlig del af udviklingen af Hydraflex’s kvalitetskoncept, der blandt andet også indeholder en ISO 9001-certificering, som virksomheden opnåede i 2003. KSM-diplomet bliver auditeret af Esbjerg Safety Consult og følges op af et kontrol-besøg hvert år.

Hydraflex A/S producerer et bredt udvalg af hydrauliske cylindre. Virksomheden er ordre-producerende og har stor erfaring i at udvikle og fremstille kundespecifikke hydrauliske cylindre. Hydraflex A/S er en del af AC Hydraulic Group og har blandt andet herigennem mere end 40 års erfaring med hydrauliske produkter. Hydraflex A/S er i dag et selvstændigt selskab med 15 medarbejdere.

Produktprogram hos Hydraflex er primært hydrauliske cylindre til indbygningsformål, men der produceres også et program af håndbetjente hydrauliske pumpecylindre, som anvendes af flere trailerproducenter i hele Europa. Endvidere har Hydraflex en reparationsafdeling, der reparerer og genopbygger alle typer af cylindre, fra frisørstole til entreprenørmaskiner i sværvægtsklassen.

Et udsnit af Hydraflex' cylinder-programVirksomhedens administrerende direktør Niels Rahbek udtaler, at kvalitet er et af de fem nøgleord, der udgør fundamentet for Hydraflex A/S. De øvrige nøgleord er:

• Effektiv produktion
• Leveringssikkerhed
• Fleksibilitet
• Konkurrencedygtige priser

Endvidere fastslår Niels Rahbek at ”kun ved at holde konstant fokus på disse fem områder, kan vi udbygge det positive samarbejde, vi har med vores kunder og forsætte den vækst vi oplever i disse år”.

Hydraflex A/S forventer i dette regnskabsår en vækst på mere end 20% og væksten sammen med en betydelig ordreindgang til 2006 betyder, at produktionsarealet udvides med 1000 m2 i løbet af første halvdel af 2006.

Kilde: Hydraflex A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079