23948sdkhjf

Univeyor og QLS lægges sammen

Med effekt fra 21. november 2008 har kapitalfonden ”Odin Equity Partners” (OEP) overtaget Univeyor A/S. Samtidig har OEP købt sig ind i den relativt nystartede virksomhed Quality Logistics Systems således, at de to virksomheder kan lægges sammen.
En del af den tidligere ejerkreds bag QLS bevarer en minoritetsejerandel af det nye sammenlagte selskab. Samtidig tiltræder Niels Otto Andersen som administrerende direktør for det nye selskab. Niels Otto Andersen, der er medejer af QLS og har stor erfaring fra branchen fra sit tidligere virke, kommer til at stå i spidsen for den turn-around proces, der nu venter forude. Kapitalfonden OEP har i sin portefølje andre virksomheder indenfor branchen, og dermed får det nye sammenlagte selskab, udover en stærk finansiel platform, også en branchekendt ejer.

- Med udgangspunkt i virksomhedernes forskellige positioner i markedet er det målsætningen, at det nye selskab skal positionere sig som industriens foretrukne partner indenfor intern logistik og transport med uovertruffen service til kunderne. Udover et unikt produktprogram vil virksomheden hovedsagelig fokusere på mindre og mellemstore projekter, skriver Univeyor i en pressemeddelelse.

Med henblik på en tilpasning til markedet sker der en væsentlig reduktion af medarbejderstaben i Univeyor forud for sammenlægningen. Det er hensigten at samle aktiviteterne i Univeyors nuværende bygninger i Arden syd for Aalborg.

Kilde: Univeyor - http://www.univeyor.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078