23948sdkhjf

Hans Jensen Lubricators klar til generationsskifte

En ny generation er klar til at overtage ansvaret hos den nordjyske producent af cylindersmøresystemer.
I år kan Hadsund-virksomheden Hans Jensen Lubricators fejre 90 års jubilæum, og samtidig er man ved at gøre klar til et generationsskifte, hvor fjerde generation skal overtage den familieejede virksomhed. Den 60-årige Hans Peter Jensen er i dag leder af virksomheden, men snart skal den overdrages til sønnerne Rasmus Hans Jensen på 33 og Christian Hans Jensen på 23. Det skriver Børsen.

- Fortiden forpligter. Nu har det kunnet lade sig gøre i 90 år at drive virksomheden i familien, og nu skal jeg sørge for, at den kommer videre til næste generation. Sørge for at de har en fornuftig arbejdsmoral. Det er en livsform mere end et job, forklarer Hans Peter Jensen til Børsen.

Det glidende generationsskifte er allerede sat i gang med hjælp fra en advokat og en revisor, og de to sønner er i dag medejere. Rasmus Jensen købte sin ejerandel tilbage i 2006, mens Christian Jensen blev en del af virksomheden i 2008. Sidstnævnte har valgt at tage en læreplads i virksomheden som indgang til generationsskiftet, mens Rasmus Jensen har taget en cand.merc.-uddannelse.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079