23948sdkhjf

Fagerberg overtager Lyma Kemiteknik

Efter blot et halvt år i markedet med egen division med pumper og spjæld, og den for nyligt offentliggjorte ambition om at vokse yderligere, har Fagerberg netop overtaget Lyma Kemitekniks danske aktiviteter.
Den 1. oktober overtog Fagerberg de danske aktiviteter i Lyma Kemiteknik efter et forløb, der har været planlagt hen over sommeren. Det er et strategisk valg, der gør det muligt at dyrke markedet mere intensivt, og samtidig servicere kunder med et komplet produktprogram indenfor flowtekniske komponenter til procesindustrien.

- Vi har i dag de bedste forudsætninger for at servicere nuværende og kommende kunder, da vi ud over de større komponenter også har det tilhørende udstyr som kompensatorer, flangepakninger, slanger samt tank- og rørsystemer i vores sortiment, fortæller divisionschef Kasper Fröhlich, og fortsætter:

- Som led i overdragelsen vil Lyma bistå med teknisk support for eksisterende og nye kunder samt deltage i salgsfremmende aktiviteter over en treårig periode. Det er ikke ualmindeligt, at der opstår lidt forvirring i markedet med sådanne virksomhedsovertagelser, og på denne måde sikres, at overdragelsen gøres så gnidningsfri for nuværende kunder som muligt.

Som en del af de salgsfremmende aktiviteter vil Björn Lýden fra Lyma Kemiteknik samt Kasper Fröhlich i den kommende tid tage på turné i Danmark i en specielt indrettet demobus. Herfra vil det nye produktsortiment blive vist frem og demonstreret.

Den nye division vil få navnet Lyma Kemiteknik – en division i Fagerberg og operere med egen særskilt salgsorganisation og vil regnskabsmæssigt også fungere som en separat forretningsenhed. Beslutningen om at videreføre divisionen under Lyma Kemiteknik begrundes i Lymas stærke markedsposition indenfor korrosive væsker. Dertil er Fagerbergs produktsortiment føjet til således, at divisionen nu står med et bredt produktprogram, der dækker hele markedet.

Kilde: Fagerberg - http://www.fagerberg.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078