23948sdkhjf

Unimerco fortsat blandt landets bedste arbejdspladser

Unimercos medarbejdere giver deres virksomhed en endnu højere score, end da den blev valgt som Danmarks bedste arbejdsplads.
For ottende år i træk ligger Unimerco i top 10 i opgørelsen over Danmarks bedste arbejdspladser. Great Place to Work Institute har gennemgået tallene fra en storstilet medarbejderundersøgelse, hvor de ansatte i Sunds-virksomheden har udtrykt deres holdninger til spørgsmål som troværdighed, respekt, retfærdighed, stolthed og fællesskab på arbejdspladsen.

Svarene er igen i år så positive, at Unimerco placerer sig som nummer syv på en liste med 136 virksomheder, der har gennemført tilsvarende analyser. Virksomheden har siden 2001 ligget i top ti og blev i 2002 kåret som Danmarks Bedste Arbejdsplads.

Stadigt flere virksomheder arbejder i dag meget mere bevidst med medarbejdertilfredshed, så direktør Kenneth Iversen er meget glad for, at virksomhedens ansatte stadig giver deres arbejdsplads så høj en score.

Faktisk er det lykkedes at gøre det høje tilfredshedsniveau endnu højere. Sammenlignes med opgørelsen fra sidste år har de ansatte givet en højere score på hele 52 af de 58 spørgsmål, som analysen indeholder.

Når fremgangen i points ikke automatisk giver et stort ryk op ad listen, skyldes det, at overliggeren hvert år bliver højere i takt med, at mange andre virksomheder gør meget ud af de ansattes forhold. Dermed bliver det stadigt sværere at være den bedste. Men rent faktisk giver medarbejderne på hele 46 punkter Unimerco en højere score, end da virksomheden i 2002 blev kåret som Danmarks Bedste Arbejdsplads.

Kenneth Iversen er da også rigtigt godt tilfreds med resultatet af undersøgelsen. For placeringen på listen, er naturligvis vigtig, men det er endnu vigtigere at identificere de punkter, hvor der er potentiale til forbedring.

- Vi tror stadig på, at aktieejerskabet, gennemsigtigheden, kommunikation og informationen til alle medarbejdere, fællesskabsfølelsen, respekt for alle dele af organisationen er grundlæggende elementer i det at drive god virksomhed. Og det laver vi ikke om på, siger han.

Kilde: Unimerco - http://www.unimerco.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094