23948sdkhjf

Cuxhaven kan blive tysk springbræt for Nordmark

Torsdag offentliggjorde den nordjyske underleverandør, at man vil investere 100 mio. kr. i en ny fabrik i Cuxhaven.

Fabrikken skal først og fremmest bygges for at servicere Siemens Wind Power, men den kan have større perspektiver på sigt, forklarer administrerende direktør hos Nordmark Maskinfabrik, Morten Mørk.

- Det står os frit for at servicere alle andre kunder. Der er ingen restriktioner fra Siemens’ side på, at vi ikke må henvende os til andre kunder, forklarer Morten Mørk.

- Vi vil selvfølgelig først og fremmest sørge for at opfylde de forpligtelser, vi har overfor Siemens, og så kan vi efterfølgende gå ud og se, hvad der ellers er af muligheder i markedet, tilføjer han.

Nordmark Maskinfabrik har allerede i dag salg til Tyskland, men det er ikke det, der ”driver markedet”, som Morten Mørk udtrykker det.

Han ser derfor gerne, at flere kunder i det tyske får øjnene op for den danske underleverandør.

- Senvision ligger jo lige i området og Adwen også, selv om vi ikke helt ved, hvad der sker med dem i fusionen mellem Siemens og Gamesa – så der er flere, vi kan gå lige til i pastoratet, siger Morten Mørk.

- Det er i vindmølleindustrien, vi har vores afsæt, men der er mange andre emner, som for eksempel motorblokke og gearblokke, vi også kunne tage fat i, slutter han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094