23948sdkhjf

Pressemeddelelse fra TITEX

TITEX har patenteret sin revolutionerende teknologi, der gør det muligt at bore i ekstreme dybder og samtidig forøge produktiviteten.
Ekstrem teknologi fra TITEX

TITEX har patenteret sin revolutionerende teknologi, der gør det muligt at bore i ekstreme dybder og samtidig forøge produktiviteten.

Ved boring af dybe huller stiger problemet med pakning af spåner propor-tionelt med boredybden. Spånerne klemmer sig fast i spånrillen og kan medføre brud.

Der har hidtil været anvendt HSS bor ved ekstreme boredybder, men med meget lave borehastigheder.

TITEX har nu patenteret sin egen revolutionerende teknologi, så det er muligt at bore i ekstreme dybder og samtidigt forøge produktiviteten med op til flere hundrede procent sammenlignet med et konventionelt HSS-Co bor.

XD® teknologien kommer af ordene eXtremly deep og er baseret på TITEXs115- årige erfaring som en af verdens førende værktøjsproducenter.

TITEX kan tilbyde hårdmetalbor, som kan klare boredybder 16 x d, 20 x d, 25 x d og 30 x d uden udspåning og med meget høje skærehastigheder.

Udviklingen af de nye bor er baseret på kæmpe succesen A6485 TFT 8 x d samt A6585 TFT 12 x d og i tæt samarbejde med bl.a. danske TITEX-kunder.

XD borene kommer i dimensionerne 3,0 – 12,0 mm som standard for 16 x d og 20 x d. Dimensioner for 25 x d og 30 x d vil være fra 4,0 - 8,5 mm som standard. XD borene vil være tilgængelige fra december.

XD borene, der kommer i handlen fra december. Kilde: TITEX Danmark. http://www.titex.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078