23948sdkhjf

Nummer 1.000 blev en underleverandør fra Randers

Randers-virksomheden Dahlitech blev medlem nummer 1.000 på Metal Supply. Det blev fejret med en specialdesignet Metal Supply-kage.
Metal Supply passerede fredag lidt af en milepæl. Her blev Randers-virksomheden Dahlitech nemlig medlem nummer 1.000 i metal- og maskinfællesskabet.

- Egentlig havde jeg besluttet mig for at tegne medlemsskab af Metal Supply allerede for et år siden, men på det tidspunkt havde jeg lige købt en partner ud af virksomheden og skulle derfor finde et nyt navn. Derfor trak det lidt ud, forklarer indehaver Søren Dahl Larsen.

Han lagde selv grundstenen til smedevirksomheden tilbage i 2002, hvor den fik navnet Dahl & Damsgaard. Senere skiftede den navn til MS-Stålindustri, og 1. oktober i år overtog Søren Dahl Larsen alle anparter i den østjyske virksomhed, som han samtidig ændrede til et A/S.

- Det nye navn blev så Dahlitech A/S, som jeg valgte for at sende et signal om, at virksomheden er gået fra at beskæftige sig med regulært smedearbejde til at arbejde inden for mere moderne teknisk smede- og maskinarbejde, fortæller Søren Dahl Larsen.

Virksomheden har i dag ca. 15 medarbejdere og laver underleverancer inden for laserskæring, svejsning, bukning og klipning. Maskinparken er gradvist blevet udvidet over de seneste år og er derigennem blevet stadig mere automatiseret.

- Vores 4 KW laserskærer med pladetårn og vores kantbukker fik vi for to år siden. Og her for blot 14 dage siden fik vi vores første svejserobot, som vi regner med snart at have i fuld sving, forklarer Søren Dahl Larsen.

Netop de kompetencer håber han at kunne sætte fokus på via Metal Supply:

- Alle kender jo Metal Supply, så jeg tror på, at det er god markedsføring. Det kommer ud til rigtig mange i branchen hver eneste dag, og jeg ved da fra mig selv, at når jeg kigger det igennem, så lægger jeg da også mærke til annoncerne, når de er relevante, slutter Søren Dahl Larsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094