23948sdkhjf

Ansættelsesboom hos Bila

Det går godt for robotvirksomheden i Nykøbing Mors, der har fået 50 nye medarbejdere i 2016 – i det kommende år forventes et lignende antal ansættelser.
På lørdag den 24. september hylder robotvirksomheden Bila sine knap 200 medarbejdere, som sammen med ægtefæller er inviteret til stor fest på Mors, hvor hovedkontoret ligger. Det oplyser Bila i en pressemeddelelse.

Succeskurven hos den nordvestjyske virksomhed går kun én vej, og det er opad. Der er travlt på Bila, hvor mange nye medarbejdere, kunder, forretningsområder og bygninger er kommet til i løbet af det sidste års tid, så der er god grund til at fejre det med en fest.

Bila udvider faciliteterne
Bila har måttet udvide de fysiske rammer i takt med de nye forretningsområder og de mange nye medarbejdere, der er kommet til. Ud over hovedkontoret på Mors, datterselskabet i Svendborg og kontorlokalerne i Hinnerup ved Århus, har Bila også fået udnyttet de 19.000 kvadratmeter, som de overtog sidste efterår fra den konkursramte møbelproducent Bodilsen. Hen over foråret og sommeren har de flyttet hele deres serviceafdeling på knap 40 mand over i de nyrenoverede bygninger, hvor også forretningen Palomat netop er flyttet ind.

For bedre at kunne servicere de mange kunder i Midtjylland åbner Bila nu også et kontor i Herning, der forventes at være klar til indrykning i oktober. I forhold til rekruttering giver det også større muligheder for at tiltrække dygtige medarbejdere, ligesom det også er tilfældet med Århus-kontoret. Bilas CEO Jan B. Sørensen udtaler:

- Vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv, og de er i virkeligheden grunden til, at det går så godt på Bila.

Alene siden nytår er der kommet 50 nye medarbejdere til hos Bila, som altid er på jagt efter flere dygtige medarbejdere. Og til næste år forventes det at ansætte yderligere 50 nye medarbejdere.

- Vi er stolte af, at det går så godt på Bila, men uden vores medarbejdere var vi ingenting, så vi synes i den grad, at de fortjener at blive hyldet, slutter Jan B. Sørensen.

Til festen vil Bila’s medarbejdere blive taget med på en ”Rejse igennem tiden” fra Bilas start i 1988 og frem til i dag. Der vil være flere overraskelser undervejs til festen, og det kan godt afsløres, at Bila’s robotprogrammører har haft en finger med i spillet.

/he/
Læs mere om: Bila
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094