23948sdkhjf

Achilles certificering åbner nye markedsmuligheder for TRESU

TRESU A/S har opnået kvalitetscertificering i henhold til Achilles, og det åbner nye muligheder, som underleverandør af dele til olie- og gassektoren. Et forretningsområde, som er i vækst, og som der fokuseres på hos TRESU.
Achilles administrerer Achilles Joint Quality System (JQS) for et community bestående af norske og danske olie- og gasselskaber, der anvender Achilles JQS som et kvalifikationssystem for deres eksisterende og potentielle leverandører.

Optagelse i Achilles betyder, at TRESU’s forretningsmuligheder bliver styrket med en synlig profil og søgbarhed i Achilles JQS leverandørdatabase, som benyttes af de fleste og største olie- og gasselskaber i Danmark og Norge. Samtidig vil profilen også være synlig og søgbar i et globalt Business Directory, der forsyner olie- og gasselskaber i hele verden med information om virksomheden.

TRESU er således prækvalificeret som leverandør til olie- og gasindustrien og dermed til nogle af de største virksomheder i denne branche.

Certificeringen giver TRESU mulighed for at udvide aktiviteterne og kapaciteten i deres højteknologiske produktionsfaciliteter, og der investeres løbende i nye maskiner. Senest er maskinparken blevet udvidet med endnu et Mazak horisontal bearbejdningscenter.

Kilde: TRESU - http://www.tresu.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078