23948sdkhjf

Danske standarder bliver nu til europæiske normer

Mange af de kontrakter og aftaler som dansk industri har indgået tager udgangspunkt i, at produkterne opfylder en række krav fastsat af Dansk Standard. Den 1. januar ændres en del af reglerne, når de danske standarder bliver til Eurocodes.
Det er ændringer, som har betydning for industrien, og derfor arrangerer AluCluster i samarbejde med Dansk Standard et seminar, der retter sig specielt til virksomheder, som arbejder med aluminium.

- At gå fra et system til et andet stiller naturligt en hel masse spørgsmål. Det er dem, vi vil søge at besvare. Kendskabet til ændringer af regler og bestemmelser har stor betydning for alle. Derfor er informationen væsentlig, siger projektleder Egon Sveistrup, AluCluster. Det sønderjyske viden- og teknologicenter har et tæt samarbejde med Dansk Standard og er med til at formulere de krav og bestemmelser, som industrien skal leve op til.

Kurset, der finder sted den 4. december på Ecco Center i Tønder, behandler også spørgsmål omkring CE-mærkning, der har betydning for de virksomheder, som ønsker at afsætte sine varer internationalt.

Kilde: AluCluster - http://www.alucluster.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078