23948sdkhjf

Til messe i baghaven

Brøndby-virksomheden AVN Teknik har produkter med til enhver anvendelse på årets Automatik-messe.
Det sker, at forespørgsler på de lidt mere skæve opgaver dumper ind på en messe. Den oplevelse havde produktchef Flemming Blauert fra AVN Teknik på årets Automatik-messe.

- Folk bruger vores produkter til utroligt mange ting. Vi havde en kunde, der kom og skulle bruge en løsning til at skyde en nål ned i et gammelt skib, som ligger under vandet, så han kunne kulstof 14-datere det, fortæller Flemming Blauert.

- Jeg havde en rigtig god snak om det med kunden, så jeg har en rimelig god fornemmelse for, at han vælger den løsning, jeg foreslog. Men det er selvfølgelig ikke sikkert, at det er mig der kommer til at sælge komponenten, tilføjer han med hentydning til de mange konkurrenter, der omgiver ham på messen i Brøndby Hallen.

Ny aktuator skal trække kunder til
AVN Teknik har ellers taget noget med til øjnene på året messe i form af virksomhedens nye Elektrak HD-aktuator.

- Der er nogle specielle ting ved den – blandt andet, at vi som de første kan løfte 1.000 mm slaglængde og 1.000 kg på samme tid – det er der aldrig nogen, der har kunnet kombinere før, forklarer Flemming Blauert.

- Den er velegnet til heavy duty løfteopgaver som for eksempel i maskinsektoren, transportbåndselementer, tip af emnesiloer og utility vehicles som lastbiler og skraldebiler, hvor man typisk har anvendt mindre hydrauliksystemer. Derudover er der jo hele landbrugssektoren og entreprenørmaskiner, fortsætter han og afslører, at der allerede er en kunde i Danmark, der har brugt aktuatoren.

- Responsen har desuden været rigtig god. Folk har set, at vi pludselig træder ind i et område, hvor vi ikke blot arbejder med at konvertere pneumatik, men også let hydraulik, og det giver nogle nye arbejdsområder, siger Flemming Blauert.

Dejlig, intim messe
AVN Teknik er hjemmehørende i Brøndby, og Automatik-messen afholdes derfor stort set i virksomhedens baghave.

- Jeg synes, messen er dejlig. Jeg kan godt lide den intimitet, der er på messen. Formiddagen i dag (onsdag, red.) har også været god for os, men i går var temmelig træg, det var en lang eftermiddag, siger Flemming Blauert, der dog ikke er i tvivl om, at messen nok skal blive en succes for AVN Teknik.

- Hvis jeg har 5-10 gode rapporter med hjem, så er jeg glad. Det er den ene succesrate, vi måler på - de nye kontakter - men det er også de gamle kontakter, som vi bruger messen til at møde, slutter han.

Artiklen er en del af temaet Automatik 2016.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.363