23948sdkhjf

Jens S. Transmissioner i nye omgivelser

Jens S. Transmissioner har benyttet sommeren til at flytte – men på Automatik-messen er man på velkendt terræn.
2016 har været et ”omvæltningens” år for Jens S. Transmissioner. Virksomheden er for nyligt rykket fra de gammelkendte omgivelser i Ishøj til nye lokaler i Taastrup.

- Vi har flyttet virksomheden efter 42 år i Ishøj. Vi kunne ikke udvikle os mere på de to lokationer, vi havde i Ishøj, og vi ville gerne slå dem sammen og samtidig få noget mere plads, fortæller Anders Lassen, der er administrerende direktør hos Jens S. Transmissioner.

- Det er klart, at det kræver en masse ressourcer at flytte, men det er lykkedes for os. Vores forventninger var høje, men de er blevet indfriet. Vi er opmærksomme på, at i sådan et forløb skal vi yde lidt mere for at give den service til vores kunder, som vi plejer, tilføjer han.

En tandrem er ikke bare en tandrem
Jens S. Transmissioner er en af veteranerne på Automatik-messen, som Anders Lassen betragter som en god mulighed for at vise sig frem for de sjællandske kunder. Det er dog langt fra muligt at vise hele virksomhedens produktprogram i Brøndby.

- En nyhed for vores vedkommende er, at vi sælger gear – det har vi egentlig gjort i mange år i ganske lille udstrækning, men ved indgangen til 2014 købte vi vores italienske gearproducents kontor i Danmark. Men det er stadig nyt for markedet, at Jens S er gear, og det vil det nok være de næste fem-ti år, fortæller Anders Lassen.

- Inden for tandremme er vi rigtig interesserede i den her messe på grund af automationen. En tandrem kan man bruge til at overføre en effekt med, men også til at transportere. Til transport lægger man en belægning på. Det er en af de ting, vi er begyndt at arbejde med selv, hvor vi tidligere har brugt vores leverandører. På den måde bliver vi mere fleksible. Man sælger typisk få remme af gangen, og der kan vi hurtigere hjælpe kunderne, og vi kan også gøre dem individuelle ved at trykke på dem. Det er noget af det, vi arbejder med, og det vil vi gerne bruge en lejlighed som denne til at vise, forklarer Anders Lassen.

Ser muligheder i automationsbranchen
Netop automationsbranchen ser Anders Lassen som et af flere mulige vækstområder i de kommende år.

- Generelt ser vi et fornuftigt og stabilt marked for øjeblikket. Vi er godt klart over, at marine og olie/gas ikke kommer med den store vækst på den korte bane, men så bruger vi nogle af de andre ben, vi har at stå på og fokuserer på det, fortæller Anders Lassen.

- Aktuelt ser vi faktisk vækstmulighederne inden for automation og transport. Vi har forventninger til, at markedet kan udvikle sig for Jens S. Vi har et stærkt brand, nogle gode produkter og nogle rigtig gode medarbejdere. Vi mener, at den service vi kan yde er rigtig attraktiv for kunderne, slutter Anders Lassen.

Artiklen er en del af temaet Automatik 2016.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.377