23948sdkhjf

Nymark & Fogh Teknik udvider efter kraftig vækst

Den østjyske maskinfabrik har fordoblet produktionsarealet og fået nye maskiner.
Nymark & Fogh Teknik er specialiseret i spåntagende bearbejdning og fremstilling af aluminiumskomponenter.

Grenaa-virksomheden er vokset kraftigt og har alene i det seneste år fordoblet sin omsætning. Derfor er det efterhånden blevet lidt trangt på fabrikken på Energivej. Det har direktør Søren Nymark Rasmussen taget konsekvensen af og har lejet ekstra 1.000 kvadratmeter, så man nu råder over 1.900 kvadratmeter produktions- og lagerlokaler.

- De nye lokaler skal bruges til produktion, og blandt andet har vi været nødt til at udvide antallet af kvadratmeter fordi vi har købt et nyt drejecenter, og samtidig er vi i forhandling om et større projekt, siger Søren Nymark Rasmussen.

Drejecentret er et Doosan Lynx 220LYC med stanglader og y-akse.

- Vi har en i forvejen et drejecenter, men det her en spritnyt med al den nyeste teknologi. Vi fordobler egentlig vores kapacitet på drejning. Kunderne har efterspurgt det, og med det nye center får vi mulighed at færdiggøre komplekse emner i én arbejdsgang, hvor vi tidligere har haft behov for en opstilling mere, forklarer Søren Nymark Rasmussen.

- Vi ser en mulighed for at vokse på dette område. Vi har tidligere fokuseret ekstremt meget på fræsning, og i særdeleshed aluminium. Dette vil vi fortsætte med, men samtidig give vore kunder mulighed for også at kunne bestille dreje/fræse-komponenter af høj kompleksitet til passende pris, fortsætter han.

I efteråret 2015 investerede Nymark & Fogh Teknik i et 5-akset bearbejdningscenter primært til bearbejdning af lange og relativt komplekse aluminiumsprofiler

- Det har vores kunder taget godt imod, og vi ser fortsat mulighed for at vokse på dette område også, siger Søren Nymark Rasmussen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.626