23948sdkhjf

Saab modkøbskonference og workshop

Saab indbyder danske virksomheder til konference og workshop om mulighederne for at blive underleverandør til Saabs nye avancerede kampfly Gripen Next Generation eller til Saabs øvrige divisioner og samarbejdspartnere.
Hvis Danmark vælger at anskaffe kampflyet Gripen Next Generation som afløser for flyvevåbnets F16 jagere, indebærer det modkøb og teknologioverførsel til en værdi af mere end 100 % af kontraktens værdi.

Den danske stat stiller krav om modkøb fra leverandøren hos den danske forsvars- og sikkerhedsindustri, der modsvarer flykontraktens værdi, og derfor vil der være et milliard-potentiale for almindelige danske industrivirksomheder.

De fleste af Saabs civile og militære forretningsdivisioner deltager på konferencen sammen med flere af Saabs store internationale samarbejdspartnere. One-on-one møder vil give deltagende virksomheder optimalt overblik og mulighed for at opnå konkrete aftaler.
  • Saab vil indlede konferencen med en kort præsentation af kampflyet Gripen Next Generation, der er skræddersyet til Danmarks operative behov
  • Herefter vil Saab fremlægge planen for industrisamarbejdets gennemførelse.
  • Under de efterfølgende workshops vil Saabs divisioner og største underleverandører fremlægge en række konkrete projekter og åbne for en debat med deltagerne om, hvordan samarbejdet kan optimeres
  • Arrangementet afsluttes med one-on–one møder mellem konferencedeltagere og Saabs divisioner og største underleverandører.

Konferencen finder sted tirsdag den 2. december i Odense Congress Center, og den vil helt eller delvist foregå på engelsk.

Deltagelse er gratis, og tilmelding kan ske hos Githa Grum-Schwensen på .

Kilde: Center for Underleverandører - http://www.underlev.dk

Læs mere om: Saab
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095