23948sdkhjf

Lær gratis om SolidWorks 2009 på nettet

Det bliver nu muligt at stifte bekendtskab med 3D CAD-systemet SolidWorks 2009 via internet. Solid Design House holder i november tre gratis web-seminarer om de mange banebrydende nyskabelser i den splinternye udgave af 3D CAD-systemet.
På den måde kan både eksisterende og kommende brugere af SolidWorks let og hurtigt få overblik over mulighederne med SolidWorks 2009.

- Med web-seminarerne når vi langt bredere ud end via traditionelle konferencer eller kurser. Vi giver brugerne adgang til at stifte bekendtskab med de spændende nyheder i SolidWorks 2009, uden at de er nødt til at bruge tid og penge på at deltage i fysiske arrangementer, siger administrerende direktør Jess G. Frandsen, Solid Design House.

Det første web-seminar er netop afviklet, men kan genopleves på Solid Design House' hjemmeside. Det beskæftiger sig med forbedringerne i SolidWorks' brugergrænseflade, nye værktøjer til skitsering i 3D samt nye muligheder i fremstilling af arbejdstegninger. På det andet seminar sættes både fokus på øget produktivitet i produktudvikling og på de nye værktøjer inden for plaststøbning, tyndplade-konstruktion og svejste konstruktioner. Endelig handler det tredje seminar om at skabe bedre produkter ved hjælp af de nye avancerede værktøjer til analyse og simulering i SolidWorks 2009.

Hvis en bruger ikke kan deltage i seminarerne på de dage, hvor de holdes, er der mulighed for alligevel at få glæde af dem. Web-seminarerne bliver nemlig optaget og lagt ud på Solid Design Houses hjemmeside www.sdh.dk , så det er muligt at se dem på et passende tidspunkt.

- Vi har oplevet en meget stor interesse blandt vore brugere i at benytte denne mulighed. Siden maj har mere end 500 brugere set video-optagelser af vore tidligere web-seminarer, siger Jess G. Frandsen.

Seminarerne holdes 20. og 27. november. Yderlige information om de enkelte seminarer kan findes på Solid Design Houses hjemmeside http://www.sdh.dk .

Kilde: Solid Design House - http://www.sdh.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094