23948sdkhjf

Unimerco har succes med båndsavskurser

Fyldte hold betyder, at virksomheden arrangerer ekstra kurser.
Uanset om industrien er i en periode med stor vækst eller mere afdæmpede forventninger, gælder det om at finde de steder i produktionen, hvor der kan opnås fordele ved at optimere. For mange virksomheder er afkortning af emner første led i produktionen, og her ligger meget store gevinster, hvis man finder de optimale skæreparametre. Det kræver, at medarbejderne har den rigtige viden.

Unimerco tilbyder savekurser, og fik så hurtigt fyldt første kursus op, at man nu afvikler endnu et. For at kunne tilgodese de mange interesserede afvikles det næste kursus på virksomheden i Sunds 11. december, og her er der allerede en del tilmeldinger.

Viden om
  • Korrekt valg af klingetype i forhold til emnemateriale og dimension.
  • Vurdering og anvendelse af korrekte skæreparametre og deres betydning for standtid og snitkvalitet.
  • Anvendelse af køling/smøring i relation til forskellige saveprocesser.
  • Krav til saven og vedligeholdelse for at opnå en optimal saveproces.
  • Korrekt håndtering og rengøring i forbindelse med montage af klinge.

Større viden – bedre konkurrenceevne
Kurset henvender sig til alle typer virksomheder, der afkorter stål, aluminium og plast. Det er især maskinoperatører og værkførere, der kan opnå et stort udbytte af den viden, som kurset giver. De vil nemlig være i stand til at omsætte den teoretiske og praktiske viden i kortere bearbejdningstid og højere skærekvalitet.

- Begge dele er med til at sikre lavere omkostninger per produceret enhed og dermed en mere konkurrencedygtig produktion, siger Lars Skaarup Ramsussen.

Kilde: Unimerco - http://www.unimerco.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127