23948sdkhjf

Steffca udvider

Der er tryk på hos Nyborg-virksomheden Steffca, som har udbygget lokalerne for at følge med efterspørgslen.
Den fynske industrispecialist i pakninger og isolering Steffca udvider lokalerne i Nyborg. De seneste år har Steffca leveret solide resultater, og virksomheden har nu ombygget med en tiltrængt forøgelse af administrationen.

Desuden har Steffca indrettet nye kursusfaciliteter for at tilbyde bedre rådgivning til virksomhedens kunder – blandt andre energikonsulenter og teknisk ansvarlige i industrien og på kraftværker.

- Det er afgørende for de teknisk ansvarlige fra forskellige brancher at reducere omkostningerne, energiforbruget og risiciene. Vi rådgiver og supporterer naturligvis allerede, men vi har hidtil ikke haft mulighed for en samlet demonstration over for vores kundekontakter. Det bliver en klar forbedring, siger salgschef Mikkel Steffensen fra Steffca.

Nye præcise skæremaskiner
Steffca leverer pakninger og tekniske isoleringsløsninger til blandt andet den kemiske procesindustri, fødevareindustrien, kraftværker, maskinindustrien og offshore. Deres specialiserede produkter bliver eksempelvis brugt til at sikre isolering og tætslutning af rør og beholdere, som indeholder ætsende stoffer, processer under højt tryk eller anlæg med ekstremt lave eller ekstremt høje temperaturer.

Løsningerne er underlagt streng kvalitetskontrol efter industriens højeste standarder. En del af produkterne kommer fra underleverandører, andre produkter fremstiller Steffca selv i deres egne produktionshaller i Nyborg. I 2016 har Steffca udvidet produktionen med to nye skæremaskiner, som kan tilpasse produkterne endnu mere nøjagtigt efter kundernes bestillinger.

- Vores kunder arbejder ofte med meget skarpe tolerancer, og med de nye skæremaskiner kan vi hurtigere udskære pakningerne så præcist som ønsket, siger salgschef Mikkel Steffensen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109