23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktioner - del 2

Se hvilke virksomheder med relation til metal- og maskinindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelsen eller på ledende poster i denne uge.
I. Bergmann A/S
Ib Bergmann er udnævnt til bestyrelsesformand hos I. Bergmann A/S (kilde: CVR).

I. Bergmann A/S udfører spåntagende bearbejdning.

Industrivarme A/S
Kim Frimer er indtrådt som bestyrelsesformand hos Industrivarme A/S i stedet for Søren Mølgaard Kristensen. Samtidig er Kenneth Ruby Hovgaard Jeppesen, Henrik Bøgh Nielsen og Hans Christian Wenzelsen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Morten Krebs Christensen og Allan Søndergård Jakobsen (kilde: CVR).

Industrivarme A/S er leverandør af energianlæg til det industrielle marked og forsyningsvirksomheder.

Industrivarme Grønland ApS
Kenneth Ruby Hovgaard Jeppesen, Henrik Bøgh Nielsen og Hans Christian Wenzelsen er indtrådt i bestyrelsen hos Industrivarme Grønland ApS i stedet for Morten Krebs Christensen (kilde: CVR).

Industrivarme Grønland ApS er datterselskab i Industrivarme A/S, som er leverandør af energianlæg til det industrielle marked og forsyningsvirksomheder.

Manomatic ApS
Niels Christian Guldborg Larsen er indtrådt som bestyrelsesformand hos Manomatic ApS. Samtidig er Claus Capion, Kjærulf Egeberg, Ruben Rosenkilde Lund og Michael Rasmussen indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

Manomatic ApS forhandler og integrerer robotter fra Kuka, Fanuc, Denso og Universal Robots.

Midtjysk Pulverlakering ApS
Flemming Haulrik Kristiansen er udtrådt af direktionen hos Midtjysk Pulverlakering ApS (kilde: CVR).

Midtjysk Pulverlakering ApS er beskæftiget med overfladebehandling til industrien.

Morsø Jernstøberi A/S
Peter Normann Nielsen er indtrådt som administrerende direktør hos Morsø Jernstøberi A/S i stedet for Erik Theill Christensen (kilde: CVR).

Morsø Jernstøberi A/S producerer brændeovne.

Pela Tooling A/S
Steen Witthøfft er indtrådt som bestyrelsesformand hos Pela Tooling A/S i stedet for Johannes Jannik Larsen, der dog forbliver i bestyrelsen. Samtidig er Finn Bøye Nielsen udtrådt af bestyrelsen (kilde: CVR).

Pela Tooling A/S er beskæftiget med værktøjsfremstilling, trådgnistning og laserskæring primært for virksomheder indenfor tyndplade- og dybtræksproduktion.

Phoenix Mecano ApS
Lars-Patrik Nilsson er indtrådt i direktionen hos Phoenix Mecano ApS i stedet for René Davidsen, der ligeledes er udtrådt af bestyrelsen (kilde: CVR).

Phoenix Mecano ApS er blandt andet specialist i elektriske aktuator-systemer til møbelindustrien samt industrielle og medicinske applikationer fra Dewert.

Profilmetal A/S
Mogens Nellemann Skov er udtrådt af bestyrelsen hos Profilmetal A/S (kilde: CVR).

Profilmetal A/S producerer profilerede stålplader.

Qubiqa Holding A/S
Peter Lynghøj Johansen er indtrådt i bestyrelsen hos Qubiqa Holding A/S og Qubiqa Esbjerg A/S i stedet for Bernd Petersen (kilde: CVR).

Qubiqa Esbjerg A/S producerer automationsløsninger.

Schröders Industrial Products ApS
Sara Mei Pedersen er udtrådt af direktionen hos Schröders Industrial Products ApS (kilde: CVR).

Schröders Industrial Products ApS er leverandør inden for af mekanisk sammenføjning med speciale i blindnitter, blindnittemøtrikker, blindnitteværktøjer, specialskruer til konstruktion og facade samt boltsvejsning.

SKF Leblanc A/S
Christoffer Arthur Müller er indtrådt som bestyrelsesformand hos SKF Leblanc A/S i stedet for Hans Lohmann. Samtidig er Ib Sand Nykjær og Christian Gymos Schmidt-Jacobsen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Per Høholt, Steen Parsholt og Paul Gustave Frohn (kilde: CVR).

SKF Leblanc A/S er leverandør af slagterilinjer.

Sondex Holding A/S
Niels Bjørn Christiansen er indtrådt som bestyrelsesformand hos Sondex Holding A/S i stedet for Inge Margrethe Nielsen. Samtidig er Jesper Vaagelund Christensen og Kim Fausing indtrådt i bestyrelsen i stedet for Louise Søndergaard Andersen, Aage Søndergaard Nielsen og Mikkel Søndergaard Nielsen (kilde: CVR).

Sondex udvikler og producerer pladevarmevekslere, fjernvarmeenheder og pumper.

Sondex Pumps A/S
Kim Christensen er indtrådt som bestyrelsesformand hos Sondex Pumps A/S og Sondex A/S i stedet for Inge Margrethe Nielsen. Samtidig er Anders Stahlschmidt indtrådt i bestyrelsen i stedet for Louise Søndergaard Andersen og Mikkel Søndergaard Nielsen (kilde: CVR).

Sondex Pumps A/S leverer pumper til marine, industri, spildevand og sanitet.

Sondex Rusland Holding ApS
Kim Christensen er indtrådt som bestyrelsesformand hos Sondex Rusland Holding ApS. Samtidig er Aage Søndergaard Nielsen og Anders Stahlschmidt indtrådt i bestyrelsen i stedet for Ida Vad Jønsson og Lars Brøchner Nielsen (kilde: CVR).

Sondex udvikler og producerer pladevarmevekslere, fjernvarmeenheder og pumper.

Sondex Service A/S
Kim Christensen er indtrådt som bestyrelsesformand hos Sondex Service A/S i stedet for Lars Brøchner Nielsen. Samtidig er Anders Stahlschmidt indtrådt i bestyrelsen i stedet for Ida Vad Jønsson (kilde: CVR).

Sondex udvikler og producerer pladevarmevekslere, fjernvarmeenheder og pumper.

Sondex Teknik A/S
Kim Christensen er indtrådt som bestyrelsesformand hos Sondex Teknik A/S i stedet for Ida Vad Jønsson. Samtidig er Anders Stahlschmidt indtrådt i bestyrelsen i stedet for Lars Brøchner Nielsen (kilde: CVR).

Sondex Teknik A/S tilbyder komplette systemleverancer til varme-, køle- og ventilationsanlæg.

Sondex Unit A/S
Kim Christensen er indtrådt som bestyrelsesformand hos Sondex Unit A/S i stedet for Lars Brøchner Nielsen. Samtidig er Aage Søndergaard Nielsen og Anders Stahlschmidt indtrådt i bestyrelsen i stedet for Bent Jensen og Ida Vad Jønsson (kilde: CVR).

Sondex Unit A/S producerer units til fjernvarmebranchen.

Vestas Wind Systems A/S
Morten Dyrholm er blevet udnævnt til group senior vice president for Marketing, Communications, and Public Affairs.

Vestas Wind System A/S er verdens største vindmølleproducent.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093