23948sdkhjf

Dansk, svensk, tysk alliance på Elmia

Mange ikke-svenske besøgende lægger vejen forbi Elmia Subcontractor, og det har fået Damstahl til at samle kræfter fra flere af koncernens nationale afdelinger for at servicere de forskellige nationaliteter.
Elmia Subcontractors har vokseværk, og en af de virksomheder, der debuterer på årets messe, er stålvirksomheden Damstahl. Efter halvdelen af messen er veloverstået, er salgs- og marketingdirektør Michael Lund ganske godt tilfreds med besøgstallet på standen.

- Der har været rigtig mange besøgende på standen, dog primært fra svensk industri, men sidst på dagen kom der faktisk også mange danskere, hvilket overraskede os lidt, da vi først havde ventet dem senere på ugen.

Det særlige ved Damstahls stand er, at den er lavet som en fællesstand for koncernens afdelinger i Danmark, Sverige og Tyskland for at kunne servicere de beslutningstagere af forskellige nationaliteter, der traditionelt kommer – også uden for Skandinavien fra fx Tyskland og Baltikum.

- Den fælles stand sætter faktisk helt nye standarder for Damstahl. Foruden et godt indblik i vores produktprogram kan man på standen træffe vores kemiingeniør, Claus Qvist Jessen, der afholder to miniseminarer om dagen. Temaet på seminarerne er; nye kvaliteter indenfor rustfrit stål, korrosionsforhold og overfladebehandling mm., siger Michael Lund.

Elmia Subcontractor slutter fredag. Tirsdag havde messen 2.704 besøgende, og onsdag lagde 4.935 gæster vejen forbi messen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109