23948sdkhjf

Nyt om navne: Fire nye hos Jyden

Janni Hales Pedersen er blevet ansat som produktchef hos Jyden med ansvar for indretningsløsninger til løse søer i farestien. Janni er uddannet agronom og har efterfølgende gennemført en ph.d. omhandlende løse søer i farestien. Janni bliver tilknyttet Jydens nye udviklingsorganisation og får en vigtig rolle i at få promoveret Jydens løsninger til løse søer i Danmark og i udlandet.

Jacob Kaiser er samtidig tiltrådt stillingen som chief financial officer hos Jyden. Jacob er uddannet cand.oecon, og han kommer fra en stilling som økonomichef ved Holstebro Kommune. Jacob har tidligere arbejdet som logistikchef hos Rationel Vinduer og som indkøbschef og chefcontroller hos B&O. Han kommer i denne nyoprettede stilling til at udgøre en styrkelse af Jydens ledelse og økonomiafdeling i forhold til internationale aktiviteter.

Søren Christensen er blevet ansat hos Jyden som area sales manager med hovedfokus på projektsalg i Tyskland. I jobbet vil han – på det tyske marked - være Jydens ansigt udadtil og få stor kontaktflade med både kunder, entreprenører og samarbejdspartnere. Gennem de seneste 30 år har Søren været eksportsælger samt markedsudvikler – primært indenfor landbrugsmaskiner og -udstyr – specielt på det tyske marked. Han har tidligere arbejdet for blandt andet Danfoil, Aco Funki, Skov, Tim og Migatronic.

Sidst men ikke har Jyden ansat Peter Søgaard som salgschef for Skandinavien og Tyskland i projektafdelingen, der varetager salg af indretningsløsninger, herunder inventar, ventilation og foderteknik til både kvæg- og svinestalde. Peters primære arbejdsområde er at udvikle potentialet på disse markeder med indsatsområder og aktiviteter, der samtidig skal inkorporeres i salgsorganisationen. Med Peters ansættelse bliver der ligeledes frigivet ressourcer andre steder i salgsorganisationen til at sikre fokus på Jydens øvrige eksportmarkeder. Peter har tidligere haft lignende stillinger, blandt andet hos Hydrema, og herudover har han arbejdet en del med leasingkontrakter indenfor equipment. Uddannelsesmæssigt har Peter en HD i organisation og HA i jura.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078