23948sdkhjf

Unimerco udfordrer på AVN-husmesse

Unimerco fylder godt i landskabet, når AVNs husmesse slår dørene op til tre dage med maskiner, spåntagende bearbejdning og værktøj.
- For os er den slags husmesser vigtige, fordi det er her, vi kan møde kunderne på en god måde, siger salgschef Lars Skaarup Rasmussen, der synes, at Unimerco i høj grad lever op til messens tema om ”peak performance”.

Han forventer, at der kommer omkring 500 gæster, som alle vil være interessante for Unimerco. Dermed får husmesser som denne ofte lige så stor værdi som større branche-messer, siger han.

Unimerco præsenterer de seneste nyheder inden for værktøjer til at reducere omkostninger og opnå en mere effektiv og lønsom spåntagende bearbejdning.

Et af eksemplerne på effekten af løsninger, er bearbejdning af hydraulik-emner i støbejern. Her har en af virksomhedens store kunder opnået 241 % højere produktivitet og sparet 2.387 maskintimer om året.

- Det er jo ikke blevet mindre vigtigt i en tid, hvor en række virksomheder lige har lettet foden fra speederen, siger Lars Skaarup Rasmussen.

Kollegial konkurrence
På standen vil man også kunne opleve en række maskiner i funktion.

- Vi vil gerne demonstrere nogle af de maskiner, som er interessante for kunderne – og som kan være med til at optimere deres produktion, siger Lars Skaarup Rasmussen. Der er blandt andet tale om demonstration af Haimer varmekrympningsmaskine, Schunk koldkrympningsmaskine, EZ-set forindstillingsapparat og værktøjsstyrings-systemet Robotool 1000.

Hertil kommer præsentation af HPMT-fræsere, roterende værktøjer fra Heimatec, Swiss Bore- og Swiss Flex-løsninger, ligesom Unimercos specialværktøj kan opleves på de opstillede maskiner, hvor de blandt andet bearbejder motordele til en gocart.

For at skabe ekstra interesse for standen sælger Unimerco to af de udstillede produkter til en pris, der falder over hele udstillingsperioden.

Der er tale om værktøjsstyrings-systemet Robotool 1000, der som udgangspunkt koster 172.000 kroner og en Haimer varmekrymper, der fra messens start koster 72.000.

Priserne falder time for time, og det er spørgsmål om, hvor længe kunderne tør vente for, at den ikke skal falde i konkurrenternes hænder til en meget favorabel pris.

- Vi regner med, at der går lidt god kollegial konkurrence i det, siger Lars Skaarup Rasmussen.

Kilde: Unimerco - http://www.unimerco.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097