23948sdkhjf

VMS Group søsætter nyt datterselskab

Den nordjyske koncern etablerer ny servicevirksomhed på Rømø Havn. Det sker for at imødekomme øget efterspørgsel i Vadehavsregionen.
VMS Group med base i Frederikshavn har med etableringen af VMS Service Base Wadden Sea taget et stort skridt mod at opfylde kundernes ønske om også at kunne tilbyde sin ekspertise og service i Vadehavsregionen.

Den nye serviceudbyder er blevet etableret i samarbejde med Esbjerg-virksomheden JKP Fieldservices og får domicil på Rømø Havn, hvor man med bedding-faciliteterne og samarbejdet med de lokale service-virksomheder sigter efter at give kunderne en kvalificeret og fleksibel ”one-stop” service, om end kernekompetencen i VMS Service Base Wadden Sea fortsat primært vil bestå i vedligehold og reparation af fremdrivningssystemer.

Lokale servicemontører er hjørnestenen
I spidsen for den daglige drift af VMS Service Base Wadden Sea står Christian Juel Adamsen. Han uddyber den nyetablerede virksomheds styrker:

- VMS Service Base Wadden Sea tilbyder kunderne en yderst fleksibel og omfattende service. Med beliggenheden på Rømø Havn er vore faciliteter placeret ideelt i forhold til Vadehavets offshore vindmølleparker, hvorfor vi kan spare CTV’er og andre servicefartøjer betydelig tid, når vedligehold og reparation er påkrævet.

- Vore lokale servicemontører er hjørnestenen i vores service: Uanset om bådene er i Rømø eller et hvilket som helst andet sted i Vadehavsregionen, kan vi reagere hurtigt og dermed sikre et minimum af liggetid. Endelig kan vi som en del af VMS Group sikre vore kunder et bagkatalog af ekspertise og værkstedsfaciliteter, der gør os i stand til at håndtere selv komplekse reparationer med behov for mange reservedele både hurtigt og omkostningseffektivt, uddyber han.

VMS Service Base Wadden Sea henvender sig såvel til de fartøjer til mandskabstransport, Crew Transfer Vessels, der servicerer den støt voksende mængde vindmølleparker i Vadehavet, som til andre fartøjer, der opererer i Vadehavsregionen.

Strategisk stærk position
Administrerende direktør i VMS Group, Peter Krogh Nymand, glæder sig over ekspansionen:

- Med vores etablering i Vadehavsregionen er vi rykket ind i et dynamisk og hurtigt voksende marked. Vindmølleindustrien giver gode perspektiver i området, og med VMS Service Base Wadden Sea opnår vi en strategisk stærk position, som vil sikre vore kunder den bedst mulige service, som er det, VMS Group er kendt for, siger Peter Nymand Krogh.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.361