23948sdkhjf

Op og ned for Rias

Omsætningen i plastproducentens industridivision er stagneret, mens man i byggeridivisionen har hentet lidt af den tabte omsætning.
Rias offentliggjorde onsdag periodemeddelelse for virksomhedens tredje kvartal. Her kunne plastproducenten melde om et kvartal, der overordnet er forløbet som forventet.

- Dog må, som i første halvår, konstateres en meget differentieret trend i dette kvartal, hvor industridivisionens omsætning er stagneret, og byggeridivisionen har genvundet lidt af den tabte omsætning, skriver Rias i sin periodemeddelelse.

I industridivisionen melder Rias om en aktivitet på niveau med forventningerne. Her er det specielt den indenlandske efterspørgsel, der har vist fine takter, mens salget til eksportorienterede danske virksomheder er stagneret. Samtidig er salget inden for forarbejdningsområdet faldet.

- Dette kan primært henføres til tabet af to større kunder. Dermed har forarbejdningsområdet ikke kunnet indfri den forventede vækst, skriver Rias.

Rias fastholder på denne baggrund forventningerne til et resultat på 7-9 mio. kr. før skat for regnskabsåret 2015/2016 mod et resultat året før på 5,6 mio. kr.
Læs mere om: Rias
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.336