23948sdkhjf

Vestas fejrer åbning af R&D-center i Singapore

Vestas fejrer åbning af R&D-center for Asien i Singapore med vigtige forskningspartnerskaber undervejs. Disse inkluderer Nanyang Technological University, National University of Singapore og Agency for Science, Technology and Research (A*STAR).
Vestas Wind Systems A/S åbnede mandag et R&D-center for den asiatiske region placeret i Fusionopolis, Singapore, et af de største R&D centre uden for Danmark. Dette markerer den første milepæl i virksomhedens tiårs-plan om at investere op til S$500 millioner i Singapore for at fremme forskning i vindteknologi - set i lyset af verdens stadig større energiudfordring.

Vestas Technology R&D har ikke spildt tiden, men begyndte allerede i anden halvdel af 2007 at identificere nye samarbejdsmuligheder med forskningsinstitutioner og universiteter. Virksomheden har siden etableret tre lokale hovedsamarbejdsaftaler med Nanyang Technological University (NTU), National University of Singapore (NUS) og Agency for Science, Technology and Research (A*STAR). Derudover er der indgået to regionale hovedsamarbejdsaftaler med Tsinghua University i Beijing, Kina, og Cooperative Research Council (CRC) fra Melbourne, Australien. Aftalerne omfatter henholdsvis samarbejde med NTU omkring udvikling af avancerede kompositter, med NUS omkring undersøgelser af materialetræthed, og med CRC omkring den anvendte forskning inden for sensor-teknologi. Yderligere forsknings- og udviklingsprogrammer er undervejs.

I december 2008 vil R&D centeret huse over 100 forskere og ingeniører af 16 forskellige nationaliteter - med enten PhD eller master-grader. Næste år fortsætter centeret sin vækst og kommer over målet på 150 ingeniører for 2009, og i 2012 vil staben være fordoblet til over 300 ingeniører.

Kilde: Vestas - http://www.vestas.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.19