23948sdkhjf

Formkon og JT-Teknik slår pjalterne sammen

Konkurrenceevnen inden for prototyper og specialdele i metal styrkes.
Virksomhederne Formkon og JT Teknik fusionerer med Formkon som den fortsættende virksomhed.

Herved skabes en større virksomhed, der skal styrke både leveringsmuligheder og konkurrenceevne inden for kerneforretningen – prototyper og specialdele i metal.

Tre forretningsområder
Efter fusionen har Formkon fortsat tre hovedforretningsområder indenfor fremstilling af prototyper og specialdele: gipsstøbning, trykstøbning og CNC-bearbejdning.

Udover de tre hovedforretningsområder vil de mindre forretningsområder smedje-arbejde og PUR-støbning stadig have en plads i det nye setup.

- Vi lever i en foranderlig verden hvor nye teknologier og forretningsmodeller konstant udfordrer alle virksomheder. Med 3D-print, støbning, trykstøbning og spåntagende bearbejdning samlet i én virksomhed er Formkon bedre rustet til at møde fremtidens udfordringer, lyder det fra parterne i en pressemeddelelse.

Indtil videre har JT-Teknik til huse i Spøttrup, mens Formkon er at finde i Skive.

Ejere & organisation
I forbindelse med dannelsen af det ”nye” Formkon har Lars Høy og Lasse B. Holmboe solgt deres aktier i virksomheden, som herefter ejes 50/50 af Dan Nielsen (Formkon) og Troels Toft (JT-Teknik).

Lars Høy, Lasse B. Holmboe og Michael Glibstrup fratræder deres stillinger med omgående virkning.

JT Tekniks nuværende direktør Peter B. Hjelm overtager det samlede ansvar for Formkon A/S og bestyrelsen vil bestå af Dan Nielsen, Troels Toft og Ernst Genckel (formand).

Det nye Formkon får 47 medarbejdere.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109