23948sdkhjf

Laserskæring var lykken for AJ Industri

Nyborg-virksomheden AJ Industri købte i 2002 sin første laserskærer – en beslutning der viste sig at være helt rigtig for den fynske underleverandør.
I dag er AJ Industri nomineret til erhvervsprisen Entrepreneur of The Year, og dermed har man et tydeligt bevis på, at strategiskiftet i 2002 var helt rigtigt. Dengang haltede økonomien hos AJ Industri, men en ekstraordinær investering på 7 mio. kr. i virksomhedens første laserskærer, skulle vise sig at blive redningsplanken. Det skriver Fyens Stiftstidende.

- Vi oplevede selv på værkstedet, at der var lange ventetider på laserskårede metaldele, så vi mente, at der måtte være et behov for en underleverandør, udtaler Asbjørn Jensen fra AJ Industri til Fyens Stiftstidende.

I dag har den fynske virksomhed fire laserskærere, og i 2007 viste regnskaberne et overskud på 4,8 mio. kr. En del af overskuddet forventes dog konverteret til nye investeringer i maskiner og byggerier, ligesom en del af kapitalen er bundet i et omfattende varelager til en værdi af 10 mio. kr. indeholdende alle gængse former for rør og metalplader.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078