23948sdkhjf

Opkøb: Eltronic styrker sin offshore-forretning

Købet af esbjergensisk installationsvirksomhed har internationale perspektiver.
Eltronic har købt installationsvirksomheden TS Tech, der har hjemme i Esbjerg. TS Tech beskæftiger 40 medarbejdere, og købet styrker ingeniørvirksomhedens aktiviteter i offshore-sektoren.

- Basen i Esbjerg er vigtig for os, og der har vi via TS Techs aktiviteter styrket vores egen service- og installationer inden for olie, gas og vind, siger Lars Jensen, administrerende direktør, Eltronic.

Direktøren ser også erhvervelsen som et led i at gøre virksomheden mere attraktiv i forhold til store outsourcede opgaver fra aktørerne på offshore-markedet.

- I fremtiden vil der ske en outsourcing til store underleverandører, der får et større ansvar. Både økonomisk og fagligt. Det er det marked, som vi forsøger at positionere os yderligere i, uddyber han.

Få del af store opgaver
De to virksomheder får nu tilsammen en styrke, som kan åbne døre, der tidligere var lukkede. De store opgaver skal ikke kun findes i vindmøllebranchen, men også olie og gas og ikke mindst installation af højspændingsdele til offshore-parker.

Her vil ingeniører fra Eltronic og TS Techs servicedel få gavn af hinanden og åbne nye døre.

- Der er forespørgsler, som vi nu vil sige ja tak til i stedet for nej tak. Vi har tidligere været nødt til at sige nej opgaver i de seneste år på grund af til dels kompetencer, men også økonomiske muskler og organisation i det hele taget, forklarer Lars Jensen.

Opkøb med internationalt perspektiv
Ingeniørvirksomheden har købt 80 procent af TS Tech, mens stifter Thomas Sandholt beholder den resterende del. Thomas Sandholt fortsætter som administrerende direktør i TS Tech, der også bevarer sit navn.

- Det er også muligt, at vi laver en yderligere integration i fremtiden, siger Lars Jensen og tilføjer:

- Det er meningen, at vi vil kopiere vores set-up fra Esbjerg til andre internationale aktiviteter. Der er noget på tegnebrættet fra næste år.

Eltronic har 220 medarbejdere og omsætter for 300 millioner kroner om året.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095