23948sdkhjf

LM Glasfiber fordobler kapacitet i Nordamerika

LM Glasfiber indviede tirsdag sit nye nordamerikanske hovedkvarter i Little Rock i staten Arkansas. I løbet af de næste fire år forventer LM Glasfiber at ansætte over 1.000 medarbejdere i Little Rock.
Nordamerika er og vil fortsat være det vigtigste vindenergimarked i de kommende år, og LM Glasfiber viser sin stærke tro på markedet ved at indvie virksomhedens fjerde fabrik og nye regionale hovedkvarter i Nordamerika.

Med de to fabrikker i Little Rock vil LM Glasfiber næsten fordoble sin kapacitet i Nordamerika, når produktionen er fuldt udbygget. Produktionen i Little Rock har allerede skabt mere end 630 job lokalt, og dette forventes at stige til i alt 1.000 job. Produktionshallerne i den nye fabrik har kapacitet til at håndtere selv de største LM-vinger, der måler 61,5 meter.

- Åbningen af vores fjerde anlæg i Nordamerika finder sted på et tidspunkt, hvor der er tværpolitisk enighed om, at vind er en omkostningseffektiv, pålidelig og ren energikilde. Det forventes, at den globale kapacitet af installeret vindenergi vil fordobles på mindre end ti år. Amerika er nødt til at gøre brug af den umiddelbart tilgængelige energi for at blive mindre afhængig af fx udenlandsk olie. Vindenergibranchen tilbyder en mulighed for at sprede energiporteføljen ved at udnytte denne gratis, rene og ubegrænsede ressource og samtidig tage hensyn til miljøet, siger administrerende direktør for LM Glasfiber Roland Sundén i forbindelse med indvielsen af det regionale hovedkvarter i Little Rock.

Anlægget i Little Rock er LM Glasfibers 13. fabrik på verdensplan og den fjerde på det Nordamerikanske kontinent, hvor der allerede blev åbnet en fabrik i Grand Forks, North Dakota i 1999 og i Gaspé, Québec i 2006.

Kilde: LM Glasfiber - http://www.lmglasfiber.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094