23948sdkhjf

Vestas-boss kåret som Årets Leder 2008

Koncernchef Ditlev Engel fra vindmøllefabrikanten Vestas Wind Systems blev tirsdag kåret som Årets Leder 2008. Prisen blev overrakt i forbindelse med ledelseskonferencen Ledelsens Dag i Bella Centret ved København af formanden for Ledernes Hovedorganisation Svend Askær.
- Han har modet til at melde klart ud, sætte ambitiøse mål, gå forrest, vise beslutningskraft, eksekvere, sætte mennesker først – og så har han viljen til at vinde, sagde Svend Askær i sin tale til Ditlev Engel.

Ledernes formand mente, at det var en særdeles velfortjent pris som belønning for at kunne ”træffe de rigtige beslutninger på de rigtige tidspunkter med de rigtige medarbejdere som medspillere – for derefter sammen med dem at føre beslutningerne ud i livet”.

Den nyudnævnte Årets Leder kvitterede i sin takketale, foran de 800 fremmødte ledere, med at slå fast, at han rigtig godt kan lide at vinde.

- Jeg er meget glad og meget stolt, fordi det er de danske ledere, som har peget på mig og på Vestas, sagde Ditlev Engel, som samtidig rettede en tak til sine 18.000 medarbejdere.

Det er danske ledere, der via en afstemning på www.lederne.dk har stemt Ditlev Engel ind på førstepladsen.

Kilde: Ledernes Hovedorganisation - http://www.lederne.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078