23948sdkhjf

Solid Design House får anerkendelse for support i verdensklasse

DS SolidWorks har udnævnt Solid Design House til at være blandt de allerdygtigste forhandlere og supportere i verden af 3D-CAD-systemet SolidWorks. Solid Design House har nu lov til at benytte det officielle logo, som er beviset på dette.
Solid Design House har i to år i træk som den eneste danske SolidWorks-forhandler været blandt Europas otte bedste SolidWorks-forhandlere og var således både i 2006 og 2007 medlem af SolidWorks' "Elite 190 Club". I Nordeuropa overgik den samme ære i 2006 kun en svensk forhandler. I 2007 kom en norsk forhandler med i klubben.

- Solid Design House gør det fantastisk godt. De har som én ud af blot otte europæiske forhandlere opfyldt de meget strenge krav, vi stiller, forklarer Isabel Taylor, der er nordeuropæisk chef for SolidWorks abonnementsaftaler omkring support. Hun forventer, at Solid Design House atter i år vil blive udpeget som medlem af Elite 190 Club på grund af sit meget høje fokus på kundeservice og hotlinesupport.

- For Solid Design House har anerkendelsen fra DS SolidWorks stor betydning. Vi lægger stor vægt på at støtte vores kunder bedst muligt, og arbejder hele tiden på at optimere vores supportfunktioner, siger kunde- og servicechef Poul Skræddergaard, Solid Design House.

Kilde: Solid Design House - http://www.sdh.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08