23948sdkhjf

Betech vinder stor ordre i Kina

En kinesisk møbelproducent har valgt det danskproducerede vippebeslag Tilter til deres stole.
Den danske virksomhed Betech har formået det, som mange andre drømmer om – nemlig at skabe et eksportmarked i Kina. På Betechs fabrik i Bramming er en container netop nu ved at blive fyldt med vippebeslag til stole.

- Vi er stolte over den store kinesiske ordre, og vi forventer, at den vil åbne endnu flere døre til eksportmarkeder rundt om i verden, siger administrerende direktør i Betech, Michael Sjolte.

Unikt vippebeslag
Betech er mest kendt som en leverandør inden for pakninger, tætninger og formdele af støbt gummi til den tekniske industri. Virksomheden har imidlertid også udviklet og markedsført et vippebeslag med navnet Tilter til lænestole, kontorstole og taburetter.

Beslaget adskiller sig fra andre stolebeslag, fordi det er støbt i gummi. Tilter-beslaget har kun været på markedet et år, og nu er en større kinesisk møbelproducent altså faldet for det. Den kinesiske producent skal indbygge Tilter i et udvalg af deres kontorstole og taburetter.

- Fremstillingen af Tilter har været krævende med hensyn til udvikling og afprøvninger. Vores produktspecialister har den bedste knowhow inden for binding af metal og gummi – det er det, der gør Tilter til et unikt og levedygtigt produkt, forklarer Michael Sjolte.

Holder produktionen i Danmark
Den kinesiske producent leverer møbler i den højere prisklasse og eksporterer primært til Saudi Arabien og USA.

Men succes i Kina får ikke Betech til at rykke produktionen østpå til den billigere arbejdskraft.

- Vi vil holde produktionen af Tilter herhjemme på vores fabrik i Bramming. Vi vil have produktion og produktspecialister tæt på hinanden og ikke risikere et kvalitetsdrop ved at flytte produktionen ud, siger Michael Sjolte.

Mere fart på produktudvikling
Betech arbejder på at automatisere produktionen af Tilter yderligere, så den danske produktion også fremover er konkurrencedygtig, og kræfterne kan bruges på at videreudvikle Tilter-beslaget.

- Det ligger i dna’et for hele vores koncern, Addtech, at vi skal udvikle tekniske produkter og anvendelsesløsninger, der giver kunderne added value. Det har vi haft succes med i mange brancher. Nu har vi også skabt en usædvanlig løsning til møbelindustrien, som hidtil har været et mindre nichemarked for Betech. Det spændende perspektiv betyder, at vi har speedet produktudviklingen op, så mange flere møbelkunder får glæde af en værdiskabende leverandør og innovativ sparringspartner, fortæller Michael Sjolte.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079