23948sdkhjf

Tiroflex trimmer maskinparken

Den sjællandske underleverandør har fået installeret yderligere to fræsecentre på fabrikken i Slagelse.
Der er stadig masser af fart på investeringerne hos Slagelse-virksomheden Tiroflex, der senest har udvidet fræsekapaciteten kraftigt med tilgangen af de nye fræsecentre.

- Vi har anskaffet en del maskiner igennem de seneste år, og i år har vi udover de to nye bearbejdningscentre fået to nye drejebænke, som blev leveret i henholdsvis marts og juli. Så nu har vi i alt 16 maskiner stående. Til gengæld er der ikke yderligere nye maskiner på vej, for med de nye bearbejdningscentre er al plads fyldt op. Men man skal selvfølgelig aldrig sige aldrig. Hvis den rigtige opgave dukker op, er vi selvfølgelig villige til at investere, fortæller Tim Rosenquist fra Tiroflex.

De to fræsecentre kan arbejde i henholdsvis 1000x600x600 og 850x500x600, og førstnævnte er i tillæg udstyret med rundbord. De erstatter en gammel maskine fra 1988, som nu er udfaset samt et lejet bearbejdningscenter.
- Det er meget bevidst, at vi har købt nogle forholdsvis simple maskiner med lave omdrejninger, da vi arbejder meget i rustfri stål, og her er de velegnede, forklarer Tim Rosenquist, og tilføjer:

- Vi har stadig ledig kapacitet på de nye maskiner. Vi gør det mest i mindre ordrer, og derfor er det svært for os at belægge maskinerne fuldt ud så hurtigt. Vi vil selvfølgelig gerne have nogle af de store rammeordrer, men hidtil er det de mindre, vi har haft flest af. Det er typisk serier mellem 1 og 500 stk.

Han oplyser samtidig, at det er gået fint med installationen af de to maskiner, som var i fuldt sving allerede efter en uge. Med de nye maskiner i fuld drift regner Tim Rosenquist med, at produktionen på Tiroflex i sidste ende bliver mere fleksibel og ikke mindst hurtigere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079