23948sdkhjf

Bedre resultat end ventet hos Herning Varmforzinkning

På trods af en lille tilbagegang i overskuddet var det alligevel en tilfreds bestyrelse, der kunne aflevere Herning Varmforzinknings regnskab for 2007/2008.
I alt endte Herning Varmforzinkning med en bruttofortjeneste på 105,0 mio. kr. i 2007/2008. Resultatet før skat endte på 24,0 mio. kr. og årets resultat på 18,8 mio. kr.

- Moderselskabets resultat er bedre end forventet. Dette skyldes en større omsætningsfremgang i regnskabsåret. Resultatet før resultat af datterselskaber er dog en smule lavere end sidste år. Dette er hovedsageligt et resultat af gunstige prisaftaler på zink i forrige regnskabsår. Årets resultat før skat i moderselskabet er et overskud på 14,466 mio. kr. før resultatet af datterselskaber, skriver Herning Varmforzinkning i sit årsregnskab.

Samtidig kan virksomheden melde om et bedre resultat end forventet i sit lettiske datterselskab Baltic Zinc Tehcnics SIA, hvor overskuddet før skat endte på 9,2 mio. kr.

På grund af et stabilt aktivitetsniveau i Danmark har virksomhedens ledelse positive forventninger til det kommende års resultat. Dog tager man forbehold for udviklingen i zinkpriserne.

Kilde: Herning Varmforzinkning

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11