23948sdkhjf

LT Automation på Folkemøde på Bornholm

Lasse Thomsen fra LT Automation brugte to dage på Folkemødet 2016 på at netværke, markedsføre og debattere. Og han har allerede bestemt sig for at vende tilbage i 2017.
Det var lidt modvilligt, at LT Automations direktør Lasse Thomsen rev to arbejdsdage ud af kalenderen for at deltage i sidste uges Folkemøde. I dag fortryder han, at han ikke var der i alle fire dage.

- Det var fantastisk inspirerende og et perfekt sted at netværke.

I løbet af de to dage på folkemødet fik nordjyske Lasse Thomsen øget sit netværk på en måde, han ikke har oplevet før.

Tilfældige møder og konkrete henvendelser
- Jeg stødte ind i Pernille Skipper og spiste hotdogs med Kristian Thulesen Dahl, fortæller Lasse Thomsen, og den slags tilfældige møder var der masser af på øen i Østersøen.

Ifølge Lasse Thomsen har to af disse møder udmøntet sig i konkrete henvendelser fra et par kommuner, som er interesserede i LT Automations robot Melvin, som er i stand til at trække bukser af mennesker i forbindelse med toiletbesøg.

Melvin var i det hele taget ombejlet på Bornholm, og han blev også kontaktet af investorer, som gerne vil skyde penge i robotten.

- Så det viste sig, at folkemødet var kanon markedsføring for Melvin og LT Automation, siger Lasse Thomsen til AutomationsFokus.

Debat om nyuddannede akademikere
Alt handlede dog ikke om netværk og markedsføring på Folkemødet. Lasse Thomsen deltog også i et par debatter. Blandt andet om hvordan virksomheder bliver bedre til at bruge nyuddannede akademikere.

- For os handler det meget om at vise akademikerne tillid. For eksempel gennem praktikophold eller i forbindelse med specialeskrivning, siger Lasse Thomsen, som for nyligt har tilføjet to nye ansigter til medarbejderstaben.

På Folkemødet slog han blandt andet på, hvor omstillingsparate nyuddannede ingeniører er:

- Vi har erfaret, at nyuddannede, som kommer med meget lidt erfaring, lynhurtigt tilegner sig den nødvendige nye viden.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094