23948sdkhjf

Store forventninger til ”letvægts” tipcylinder

Hydraulik-specialisten Hydra-Comp fra Skive er klar med en ny-udviklet tipcylinder.
Første gang man kunne se nærmere på den nye tipcylinder, var på den vestfynske transportmesse i maj måned. På Skive-virksomhedens stand var der stor interesse for nyheden fra den italienske producent Penta. Samarbejdet med italienerne har stået på i mange år, og den nye cylinder er blandt andet kommet til verden på opfordring fra Hydra-Comp, fortæller direktør Jørgen Jacobsen.

- Vi har presset på, det står jeg gerne ved. Vi har i lang tid haft konkret efterspørgsel på et alternativ til de eksisterende underbody tipcylindre på markedet. Det har vi gjort opmærksom på overfor Penta, der altid er meget lydhøre, når det gælder nye forslag, siger han og forklarer videre, at selvom cylinderen er 30 kilo lettere end de lignende, kan den klare samme belastning.

- Det har fået flere til at spærre øjnene op. Hvert et kilo tæller som bekendt. I al beskedenhed er vi stolte over at præsentere sådan et produkt. Cylinderen er europæisk produceret, og lever på alle måder op til vores kvalitetskrav, fortsætter han.

Til hele Skandinavien
Jacob Frederiksen, salgstekniker hos Hydra-Comp, fortæller, at tipcylinderen i første omgang lanceres i ST 27-modellen, der er den mest benyttede. Med bred erfaring inden for opbygger-segmentet vurderer han, at der er spændende perspektiver for nyheden, ikke kun i Danmark, men også i resten af Skandinavien.

- Indtil nu har der været ganske få valgmuligheder i Norden, når det gælder ST 27. Nu skal vi i første omgang fortælle de danske kunder, at vi er på banen med en vægtbesparende cylinder til en attraktiv pris. Når det er sagt, må vi ikke glemme Norge og Sverige, understreger Jacob Frederiksen og tilføjer, at aktiviteterne i den kommende tid i høj grad vil handle om den nyudviklede løsning.

Nyt produkt til gamle kendinge
Cylinderen er både relevant for landbrugsvogne, transportvogne og entreprenørvogne. Skive-virksomheden leverer i forvejen til alle tre kundegrupper, så selvom man kommer med et nyt produkt, starter man ikke på bar bund, erklærer Jørgen Jacobsen.

- Overhovedet ikke. Vi er kendt for vores store udvalg af tipcylindre, og vi skal i dialog med en del gamle kendinge. Men vi fik også kontakt til en god portion nye potentielle kunder på Vestfyn Trækker, så salgsafdelingen kommer absolut ikke til at kede sig i de næste måneder, slutter en forventningsfuld direktør.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094