23948sdkhjf

Pirat spændte ben for messebesøgende

Zebicons forstørrede Playmobil-pirat tiltrak stor opmærksomhed ved Effektiv Produktion 08 i Fredericia.
Målevirksomheden Zebicon havde valgt et alternativt blikfang på deres messestand ved den nyligt afsluttede industrimesse Effektiv Produktion i Fredericia. En ca. 160 cm høj Playmobil-pirat fyldte godt i landskabet sammen med sin ”lillebror”, den oprindelige figur på ca. 10 cm, og gav anledning til mange spørgsmål og kommentarer fra de besøgende.

Tanke bag pirat
– Vi udbyder to former for serviceydelser ved hjælp af 3D-scanning: kvalitetskontrol og reverse engineering, udtaler salgsingeniør Katja Ramsing.

– Playmobil-piraten var med på messen for at illustrere mulighederne ved reverse engineering, hvor vi blandt andet kan spejle, kopiere og skalere emner.

Playmobil-piraten tog ikke hele opmærksomheden fra Zebicons stand, der naturligvis også bød på live 3D-scanning for de besøgende, samt en 3,5 meter lang vindmøllevinge som tegn på virksomhedens tilknytning til vindindustrien.

Effektiv Produktion en succes
Den netop overståede messe har været en succes for Zebicon.

- Vi har haft et stort antal besøgende i løbet af de fire dage, og har fået adskillige relevante kontakter med hjem, forklarer direktør Jeppe H. Laursen.

Enkelte besøgende havde tilmed emner med ved besøget på Zebicons stand for at forhøre sig om mulighederne for scanning af deres konkrete emne.

– Alt i alt er jeg rigtig godt tilfreds med udbyttet af Effektiv Produktion 08 og er spændt på, hvad den kommende opfølgning bringer, afslutter Jeppe H. Laursen.

Kilde: Zebicon - http://www.zebicon.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125