23948sdkhjf

ML System klar til ny vækstbølge

Med ny administrerende direktør ved roret venter ML System at fordoble omsætningen i løbet af få år.
I år venter ML System en omsætning på 50 mio. kr. Per Telling, der er ny mand ved roret ønsker at fordoble omsætningen til 100 mio. kr. med et overskud på 9-10 % i løbet af få år. Det skriver Børsen.

- Min opgave er nu at lægge strategien for den næste vækstbølge og sætte processen i gang for at nå så langt. Jeg erkender, at det er en stor udfordring, siger Per Telling til Børsen.

Han tilføjer, at virksomheden står over for store udfordringer både produkt-, ledelses- og markedsmæssigt. Måske kan det også blive nødvendigt at udvide kapitalgrundlaget for at kunne skabe den nødvendige vækst.

- Derfor vil jeg heller ikke udelukke, at vi udvider ejerkredsen og lukker en kapitalfond ind eller en industriel partner, som kan tilføre os både viden og kapital. En strategisk partner, som arbejder inden for vores niche og kan styrke vores produktudvikling, fortæller Per Telling avisen.

ML System, der producerer luftbefugtningsanlæg til store dele af industrien har netop udvidet paletten med anlæg til frugt- og grøntafdelingerne i supermarkeder. I Danmark leverer ML System allerede til de to største detailkæder, og ledelsen tror og håber på et stort globalt vækstpotentiale i produktet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093