23948sdkhjf

Nassau Door solgt

Den fynske producent af industriporte får ny ejer.
Det er den svenske dørsikringsgigant Assa Abloy, der er blevet enige med Micro Matic om et køb.

Assa Abloy er kendt som leverandør af totalløsninger inden for låse og døre, og Nassau Door får en naturlig plads i den svenske koncerns portefølje.

- Der åbner sig i helt bogstavelig forstand en ny dør for Nassau Door, da vi bliver del af en stærk koncern. Vi ser frem til vores fremtid som en del af Assa Abloy, og vi ser et stort potentiale og synergier mellem virksomhederne. Fremover kan vi udvikle markeder sammen, fordi vores produkter og knowhow supplerer hinanden på bedste vis, siger Jens Flesner, der er CEO i Nassau Door.

Hos Micro Matic konstaterer CEO Søren Vilby:

- Nassau Door er i en stærk position på sine markeder, og med interessen fra Assa Abloy så vi straks, at det ud fra et industrielt synspunkt ville være logisk, at Nassau Door blev en del af Assa Abloy-koncernen.

- Assa Abloy har forståelse for de allerede skabte resultater og respekterer virksomhedens historie, og det er vigtigt for os, siger han.

Nassau Door skal fortsat drives fra det nuværende hovedsæde i Ringe på Midtfyn. Aftalen er betinget af myndighedsgodkendelser og forventes afsluttet i løbet af tredje kvartal 2016.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094