23948sdkhjf

OTV Plast udvider maskinparken

Vejen-virksomheden har investeret i ny CNC-maskine leveret af Gibotech.
Den jyske plastvirksomhed OTV Plast leverer specialfremstillede emner til den nordiske industri, og har igennem de seneste år løbende investeret i produktionen for at automatisere og effektivisere processen omkring bearbejdning af plastemner. Dette er gjort for at følge med den store efterspørgsel, der findes på deres produkter, men ligeledes for at forbedre kvaliteten og forkorte leveringstiden.

Som et led i denne udvikling har OTV plast investeret i en CMS Antares, leveret og installeret gennem Gibotech. Gibotech har igennem mange år forhandlet CMS-maskiner, og har dermed opbygget et stort kendskab til de forskellige maskiner fra CMS Industries. Denne viden har Gibotech brugt til at finde den helt rigtige løsning til OTV Plast, som både havde krav til størrelse, bearbejdningsmuligheder og pris.

- Vi har haft et behov for mere kapacitet på fræsning, og netop CMS Antares opfylder OTV's behov med hensyn til blandt andet størrelsen på maskinen, mulighed for 5-akset bearbejdning, at den er let at betjene og samtidig, at maskinen har en fornuftig pris, siger produktionschef hos OTV Plast, Claus Boysen.

Bearbejdning af plast stiller store krav til maskinens styrke og præcision. Forud for køb og senere levering af maskinen har OTV Plast og Gibotech afstemt forventninger til behov såvel som CMS-maskinens specifikationer. Dette var højt prioriteret fra begge parter inden købet, men også i forbindelse med test af maskinen, som foregik på en fælles tur til CMS i det nordlige Italien.

- Det er vigtigt ved store investeringer, som køb af en fræser jo er, at kontakten med leverandøren spiller optimalt, for eksempel rådgivning, kontraktgennemgang, besigtigelse af maskinen, og at forhandleren har 100 procent styr på den udenlandske producent af maskinen, siger direktør for OTV Plast, Henrik Jylov.

Hos Gibotech er der ligeledes stor tilfredshed med samarbejdet, som har budt på et tæt samarbejde med OTV Plast igennem hele processen.

- OTV Plast er en vigtig reference for os. De har været seriøse og realistiske omkring deres behov, og vi er meget glade for det nye samarbejde, udtaler salgschef Mikkel Bjerregaard fra Gibotech afslutningsvist.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094