23948sdkhjf

Blue Equity sælger FairWind

Et konsortium af erhvervspersoner inden for dansk vindindustri skal sammen med ledelsen i Fairwind varetage selskabets interesser i fremtiden.
Blue Equity har indgået aftale om at sælge porteføljevirksomheden FairWind til et konsortium af erfarne erhvervspersoner indenfor den danske vindindustri.

FairWinds nye ejere har blandt andet ejet og udfyldt rollen som daglig ledelse i Jupiter Group igennem en årrække. De nye ejere overtager Blue Equity’s ejerandel i FairWind, mens ledelsen i FairWind også fremadrettet vil være betydelige medejere.

- Vi er stolte af at kunne offentliggøre salget af FairWind, vores andet exit i fonden. FairWind har demonstreret stort kundefokus, imponerende kundetilfredshed, stor vækst og en enorm vilje til at udvikle og ekspandere FairWind både produktmæssigt, kundemæssigt og geografisk. Vi glæder os til at følge FairWinds videre udvikling, udtaler Nils Smith, partner i Blue Equity.

FairWind har gennem en årrække installeret og serviceret vindmøller i Danmark og internationalt. De seneste år er virksomheden vokset betydeligt, og har i dag datterselskaber i en række lande, blandt andet Sverige, Polen, Storbritannien og Sydafrika.

FairWind har cirka 500 teknikere, som på daglig basis udfører komplette vindmølleinstallationer, gennemfører serviceopgaver og løser komplekse problemer for FairWinds kunder, både onshore og offshore. FairWinds kunder inkluderer nogle af verdens største vindmølleproducenter, herunder Vestas, Siemens og Enercon.

FairWind har hovedkontor i Vejle.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.375