23948sdkhjf

Lindø atter tilbage på fuld kraft

Den 24. oktober vil alle medarbejdere atter være i sving på det fynske værft, der ellers i sidste måned sendte de fleste timelønnede hjem på grund af manglende underleverancer.
P.t. er 80 % af medarbejderne atter i sving på Lindøværftet, og de resterende forventes at returnere senest den 24. oktober. Dermed har byggepausen varet op mod en måned for visse medarbejdere – alligevel har kun 15 medarbejdere opsagt deres job på værftet. Det oplyser Lindøs administrerende direktør, Finn Buus Nielsen, til Fyens Stiftstidende.

De manglende underleverancer indbefattede blandt andet korrugerede skotter fra en kinesisk virksomhed samt tekniske tegninger fra en spansk virksomhed. Begge dele skulle nu være på vej til det fynske værft. Finn Buus Nielsen udtrykker forståelse for, at der har været travlhed hos underleverandørerne, men han vil alligevel tage en snak med dem om fremtidige leverancer.

- Der er også andre ting, der ikke er kommet til tiden. Vi har blandt andet haft stål og profiler fra europæiske værker samt maskindele, der er kommet meget for sent, udtaler han til Fyens Stiftstidende.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078