23948sdkhjf

Atter overskud hos Gertsen & Olufsen

2007/2008 var et godt år for Hørsholm-virksomheden, Gertsen & Olufsen, der havde kraftig fremgang i omsætningen, og atter fik sorte tal på bundlinjen.
I alt steg omsætningen med mere end 30 % til 130,8 mio. kr. i 2007/2008. Årets resultat endte på 3,3 mio. kr., og dermed var der stor fremgang fra sidste år, hvor man endte med et underskud på 1,7 mio. kr.

- En stor del af fremgangen skyldes G&O Vibrationskompensatorer, men generelt har virksomheden opnået fremgang på alle handels- og fabrikationsområder. Resultatet betragtes af ledelsen som tilfredsstillende, skriver Gertsen & Olufsen i sit årsregnskab.

I indeværende regnskabsår forventer ledelsen et resultat, der ligger på niveau eller er bedre end 2007/2008. En eventuel forværret global økonomisk situation kan dog, til en vis grad, påvirke det.

Gertsen & Olufsen driver handels- og fabrikationsvirksomhed inden for bane-, bygge- og den maritime sektor. Fabrikationsvirksomheden dækker primært over produkterne G&O Vibrationskompensator og G&O Bioreaktor.

Kilde: Gertsen & Olufsen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141